Malzemeler
- 5 - 6 Adet rendelenmiş veya doğranmış domates (Ben yazdan buzluğa koyduğum domatesleri kullandım)
- 1 su bardağı süt
- 4 su bardağı su
- 1 kaşık domates salçası
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı un
- Rendelenmiş kaşar peyniri (isteğe göre)
- tuz
Yapılışı
- Un ve zeytinyağını biraz kavuralım. Üzerine domatesi ve salçayı ekleyelim (ama domatesleri eklerken süzekten geçirelim ki çekirdeklerinden ayrılsın)
- Bu sırada topaklanmayı önlemek için blendır ile karıştıralım ve tuz ekleyelim
- süt ve suyu ekleyip kaynayana kadar karıştıralım.
- servis yapmadan önce rendelenmiş kaşarı ekleyelim.
AFİYET OLSUN......................
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder